mandag 14. juni 2010

Snill mann


I dag var bilen vår på verksted og det var Ole som ordnet med det. På veien hjem hadde han kjørt innom en av de garnbutikkene jeg pleier handle i og kjøpt 6 nøster med et godt og mykt strikkegarn. Det er en garntype jeg ikke har prøvd før, og det heter On Line supersocke. Han hadde kjøpt med seg 3 forskjellige fargekombinasjoner siden han vet at jeg liker å variere på fargene jeg strikker med. Jeg gleder meg til å prøve ut dette garnet, og lurer samtidig på hvordan det hadde sett ut med et stilig mønster på sokkene det skal bli. Jo mer jeg tenker på det, jo bredere blir gliset av Ole. For en snill mann jeg har.

5 kommentarer:

 1. Skal si du har en flott mann som kommer hjem med garn til deg:) Det er jo et supert garn han har kjøpt da. Kos deg med det:)

  SvarSlett
 2. Skal storkose meg med det. Blir spennende å prøve ut en ny garntype :-)

  SvarSlett
 3. Ojojoj, for en MANN!! Heldig du :D

  SvarSlett
 4. Snilleste mannen! =)
  Blir nok deilige sokker av dette!


  Jeg pleier si jeg har de 2 beste kjærestene i hele verden. Den ene er ullungen Ebba og den andre er såklart samboeren min. Meeeeen, han kunne jo kanskje ha vært *litt* mer aktiv på kjøkkenet OG tatt en tur innom garnbutikken uten oppfordring i blant! *ler*

  SvarSlett
 5. det var en opptenksom ting å gjøre :) så artig at han stoppet for garnbutikken for å kjøpe garn til deg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...