mandag 31. mai 2010

Fin dag


I dag har jeg vært i dyreparken og skikkelig kost meg med godværet og sommervarmen som har vært i dag. Jeg gikk sammen med Lotte og hennes to søte små. Humøret var på topp hos alle fire, og vi fikk sett på mange dyr. Lite folk virket det også som at det var i parken, så det var lite kø i de aktivitetene som 4-åringen ville teste ut. På den ene plassen kunne vi bare gå av og på igjen uten å stå i kø. Skikkelig greit når det er slik. Da vi skulle spise litt i Sabeltanns verden var måkene så innpåslitne at vi måtte flytte oss ut av Sabeltanns verden slik at vi fikk spise i fred. Det er ikke noe morsomt å hele tida måtte passe på at måkene ikke tar maten. Den eneste av oss som synes det var litt morsomt innimellom var 1-åringen. Vet ikke om det var fuglene hun lo av, eller om det var reaksjonene til oss andre hun synes var morsomme. Turen i parken var i hvertfall nydelig, og jeg gleder meg allerede til neste parktur.

5 kommentarer:

 1. Har faktisk vært i den dyreparken jeg også, og selv om jeg er litt skeptisk til dyreparker med tanke på dyrevelferden må jeg innrømme at jeg synes denne er flott. Både løvene, tigrene og de små meerkat-ene (husker ikke hva de heter på norsk gitt)

  SvarSlett
 2. øh, ble visst ikke ferdig.
  jeg mener alle dyrene jeg så virket som de var rolige og avslappet. Og hun som viste oss rundt hadde veldig fine holdninger til dyr. Ble veldig glad:-)

  SvarSlett
 3. Det vises på dyrene i dyreparken at de har det godt ja :-) Og jeg er enig med deg i at dyrepasserne har gode innstillinger. De gjemmer mat slik at de skal måtte "jobbe" litt for den, og uteområdene er så nær dyrenes eget habitat som de klarer å få dem. Godt med plass har de dyrene som trenger det også.

  SvarSlett
 4. Så herlig å kunne gå i dyreparken på en dag utenfor turistsesongen:D Parken er jo såå flott!
  Og ja, det ser absolutt ut som dyrene har det bra der.

  SvarSlett
 5. knallmorro tur-storkoste oss alle:) :) :) lotte

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...