fredag 7. mai 2010

På besøk


I dag har jeg vært på besøk hos Lotte og der fikk jeg skravla masse. Jeg dro dit rett etter jeg var ferdig på jobb, og da jeg kom frem hadde Lotte ordnet smørbrød til lunch. Det smakte kjempegodt. Etterhvert våkna også lillefrøkna til Lotte, og det var morsomt å få leke litt med henne og. Gleder meg allerede til neste gang Lotte og jeg skal treffes. Det er alltid så morsomt å skravle og sladre litt. Jeg skal innrømme at jeg er litt glad i sladder, men slik er det vel når man kommer fra små bygder der alle kjenner alle. Det er i hvertfall morsomt å bli litt oppdatert. Når jeg kjørte bortover mot Lillesand var det kraftig vind, og over Varoddbroa tok den godt tak i bilen. Det var nesten som å være tilbake på Borhaug og kjøre over bausje når det blåser mye. Selv om vinden blåste godt så var sola fremme med sine lysende egenskaper. Det er herlig når sola skinner.

1 kommentar:

  1. Sola har vært fremme og lyst opp tilværelsen i 2 dager her, det er som å våkne fra en kald og hustrig vinter. Må innrømme at det er litt igjen før jeg skal skryte av vårtemperaturer. men sett i forhold til snøen, haglet og vinden i forrige uke, så er dette meget etterlengtet.

    Jeg har tenkt å yte bilen min litt omsorg, den har mistet en del av dørhåndtaket utvendig på førersiden, det blir fikset. Klarer helt fint å åpne og lukke døra uvendlig, men det er litt mer krende enn før. ;) Ha ei god helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...