søndag 6. juni 2010

Heklet lue


I dag har jeg gjort ferdig en lue som skal til kreftavdelingen på Stavanger Universitetssykehus. Jeg er med på en along som samler inn luer til dette gode formålet, og dette er min andre lue. Jeg skal samle opp noen flere luer før jeg sender de avgårde. Om de neste luene blir strikket eller heklet vet jeg ikke enda. Hun som samler inn luene har laget en blogg der de insamlede luene vises frem. Alongen har jeg funnet på hobbyforumet Uformelt. Luen er heklet med Baby Bomull med heklenål nummer 3.

7 kommentarer:

 1. Fin lue du har heklet, den blir nok noen glad for.
  Tubesokkene i forrige innlegg inspirerte meg, har også lyst til å prøve meg på sånne. Lykke til med Opal-sokker. Jeg liker godt det garnet, har strikket både til meg og min datter. Mine er ikke trådene festet på enda, men datra mi har brukt sine masse og de virker slitesterke.

  SvarSlett
 2. Fin lue, er den så lett å hekle som den ser ut? Tenkte nemlig jeg skulle prøve å hekle litt mer, og da er det greit med noe som ikke er for avansert :)

  SvarSlett
 3. Du Laila: Om du kan strikke sånn lue med sånn snurr på, sånne luer som var inn i vinter?

  Den hekle lua di var fin, montro om du kunne heklet en lue/hatt til meg i løpet av sommeren? Jeg kjøper garn til deg! Men vi tar det på sikt. Ringer deg sikkert om ikke alt for lenge til!!

  Håper dere har hatt ei kjempe flott helg!!

  SvarSlett
 4. Hva mener du med lue med snurr??

  SvarSlett
 5. hehe... tja, ikke å godt å forklare, men kan forklare det neste gang vi møtes

  SvarSlett
 6. http://www.hotblog.no/bilder/indiskalue.jpg

  noe slikt, bare litt lengre kanskje..

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...