Sider

mandag 29. mars 2010

Parktur


I dag har Ole og jeg vært i dyreparken en tur. Vi var kjempeheldige med både vær og temperatur, så turen inne i parken ble kjempefin. Nistepakke hadde vi også med slik at vi kunne spise og drikke litt underveis. Det var skikkelig koselig å spise mens man kikket på dyrene i nordisk villmark. Fotoapparatet mitt fikk også gjennomgå siden mange av dyrene var riktig så fotogene i dag. Jeg håpte på at tigeren som er på bildet skulle snu hodet mot der jeg sto, men det ville den ikke. Den mener sikkert at den tar seg bedre ut i profil.

Når vi skulle dra hjem hadde en eller annen idiot parkert bilen sin (ulovlig) rett foran vår bil, og på parkeringsplassen bak oss sto der en annen bil. Vår bil kunne dermed ikke rikkes. Vi gikk inn til gjesteservice med bilnummeret på den bilen som sto ulovlig parkert og de søkte opp bileieren og prøvde å ringe han, men den mobilen var skrudd av. Jeg lurer på hvorfor. En fra parkeringsavdelingen ble med oss ut for å se om det var noe han kunne hjelpe oss med, og han søkte opp eieren til den bilen som hadde parkeringsplassen rett bak vår bil. Den eieren kom så fort som mulig og flyttet bilen sin slik at vi kunne komme ut. Det var utrolig snilt gjort av han å hjelpe oss siden han hadde alt sitt på det rene. Jeg håper det ikke ødela noe av turen hans i dyreparken. Skjønner egentlig ikke hva de som parkerte ulovlig tenkte på, hadde de rygget 3 meter hadde de kunne stått pent på en oppmerket parkeringsplass.

2 kommentarer:

  1. Så irriterende, og ikke så rent lite frekt å parkere slik at andre ikke kommer seg ut. Gleder meg til å sette kurse sørover i sommer, vi får finne et tidspunkt som passer. Kos deg videre med påskefere! :)

    SvarSlett
  2. Makan til irritasjon for enkelte folk da... *hrmf*
    Men kjempefint bilde av tiger'n :) Så nusselig atte :)
    Påskehilsen fra Else-Jorun

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...