mandag 22. mars 2010

Regn :-)


I dag kom det endelig litt regn her. Jeg har gått å ventet på litt regn siden det ble mildvær, så da det begynte å dryppe på frontruta når jeg var på vei hjem fra jobb kom smilet godt frem. Takket være regnet har snøen minket godt, og det liker jeg. Er ikke mye snø igjen nå. Det gjør heller ikke noe at regnet skylte bort litt veistøv fra bilen min. Den var ganske så full av det. Skal få elevbedriften på jobb til å vaske den etter påske. Det er en kjekk og enkel måte å få det gjort på.

Kvelden ble også bedre av at Start tok 1 poeng borte mot Rosenborg. Satt å håpte på at de skulle klare å få inn et mål til på Rosenborg, men det gikk ikke. Kampen var spennende å se på uansett. Er ikke hver kamp det blir scoret 6 mål i. Jeg hadde ikke regnet med en så målrik kamp, så det ble en ren bonus.

2 kommentarer:

  1. Bra det bare ble uavgjort :D *hjihi*
    Regn.... Da bor jeg i feil landsdel altså... Her så snør det, eller rettere sagt det laver ned... *huff*

    SvarSlett
  2. Jeg ble glad for regnet jeg også, det gjorde susen. Om ikke absolutt all snøen forsvant, så var svært lite igjen da jeg kjørte nordover lørdag morgen. Det har derimot vært minusgrader og antydning til snø her oppe, men det er forhåpentligvis kortvarig. Liker ikke noe særlig å kjøre bil, så jeg er glad jeg får selskap på turen sørover, moderen tar første delen av turen, og jeg skal gladelig la henne kjøre så mye hun vil. Sertifikat og bil er greit å ha, men utover det er det ingen lidenskapelig tilhenger av å kjøre bil å spore her nei. ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...