mandag 27. juni 2011

Slåttevenn


Nå har det vært en ny runde med hemmelig venn på hobbyforumet Uformelt. Jeg satt med måpende munn etterhvert som saker og ting viste seg når jeg åpna gaven. Jeg fikk et mønsterhefte i fra DROPS, boka Dukkestrikk, melkesjokolade, rett i koppen kakao, knapper, 3 nøster viking sportsragg og 2 nøster Austermann fancy sox. Sistnevnte garntype er helt ukjent for meg, så det blir skikkelig spennende å mekke sokker av det. Passer jo innmari fint med sokkegarn når jeg har meldt meg på 52 nye sokkepar i løpet av 1 år. Da er det fint at jeg liker å strikke sokker. Jeg fikk denne kjempeflotte gaven i fra Jezza. Tusen tusen takk for en kjempeflott gave Jezza :-) Noe av den er forsvunnet allerede.

4 kommentarer:

 1. Det virker ordentlig gøy, og veldig koselig med de "hemmelig venn" gavene, selv om jeg også ser at du vet hvem det kommer fra da... I alle fall sånn etterhvert... ;-) Flott gave da, og moro at du får mer sokkestrikkegarn! Du trenger det vel egentlig ikke, med alle de kiloene med garn som du har i kassene dine fra gulv til tak, men med en hobby som din, er det nok alltid moro med nytt garn som du ikke har prøvd å strikke med før! :-) Blir som meg det: skulle gjerne fått hemmelig venn gaver, og gitt hemmelig venn gaver, med diverse småtterier ift. fotografering! :-)

  SvarSlett
 2. Man trenger alltid sokkegarn å strikke med. Det er halve morroa med hemmelig venn gavene å finne ut hvem som har sendt gaven. Denne gangen var det avsenderadressen som satte meg på sporet, andre ganger har det vært hint i pakken som har gitt meg fasiten :-)

  SvarSlett
 3. Ojj så mye flott du har fått Laila!
  Ønsker deg en super sommer! Og håper du er fornøyd med karakteren som kom i dag ;)
  --klem--

  SvarSlett
 4. Så flott en gave da :D Regner med at du får stor nytte av det :D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...