Sider

tirsdag 20. april 2010

Fine blomster


Når jeg kommer sliten hjem fra jobb så er det veldig morsomt å se de fine blomstene som er i blomsterbeddet til huseieren. Disse gule blomstene livner så godt opp, og jeg blir somregel i mye bedre humør når jeg ser dem. Selv om det snødde når jeg sto opp i dag så står blomstene like fint som før.

I går kveld hadde jeg leiligheten for meg selv en god del timer og jeg storkoste meg. Ole var i Søgne for å undersøke mer om en modellklubb han har funnet der. Han ble værende en god stund i klubblokalet, og han storkoste seg. Regner med at det var morsomt for han å skravle modellhelikopter og modellfly med noen som er skikkelig interesert i det. Siden han skal melde seg inn i modellklubben vil det si at jeg vil få en del mandagskvelder alene hjemme, og det blir deilig. Blir nok noen kvelder da med beina i sofaen og nesa plantet i ei god bok.

3 kommentarer:

 1. Åh, det høres ut som en god plan. Har du tenkt over når det passer for dere at jeg kommer sørover? Sett bort fra slutten av juni, så har jeg ikke lagt noen planer for sommeren ennå. Det blir fly en vei og buss eller tog den andre veien.

  SvarSlett
 2. For oss passer det meste. Vi har ikke lagt noen planer for sommeren enda.

  SvarSlett
 3. ja vi har alle godt av litt tid for oss selv, jeg i går lagde vogn kortet var deilig og endelig bare sitte alene og nyte stillheten:) jeg bare elkser våren, fineste års tiden vi har:)

  Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...