lørdag 3. april 2010

En av favorittskuespillerne mine


Det har vært noen programmer om hovedrolleinnehaveren i denne filmen i det siste. I år hadde Leif Juster fyldt 100 år hvis han hadde levd. Leif Juster er en av mine favoritter i underholdningsbransjen. Etter min mening er det ingen av dagens komikere som kommer opp imot det nivået han og mange andre komikere hadde mens de levde. Heldigvis finnes mange av deres beste karakterer og revynummer på film, og "fjols til fjells" er en av dem. Justers tolkning av hotelldirektøren "Poppe" er helt suveren. Alle hans spilopper og forskjellige uttrykk gjør filmen veldig morsom etter min mening. Jeg ler mye hver eneste gang jeg ser filmen. Justers energi i filmen er helt suveren, og den hjelper "Poppe" godt på vei i alle de forviklingene og forvekslingene som er i filmens handling. Neste film med Leif Juster på rollelisten som skal anskaffes her i huset er filmen "bussen". Jeg regner med at den blir med på neste bestilling fra cdon.

2 kommentarer:

  1. Åhhh den filmen er så moro :) Min favoritt også :) Underlig at jeg enda ikke eier den... Hmmm får se ka jeg finner :)

    SvarSlett
  2. Det er lite, om noe som kan måle seg med komikere som Leif Juster og co. Jeg tror jeg seriøst skal vurdere å kjøpe flere av de norske klassikerne, de er en kjærkomne innslag i dvd - samlingen. Mye av det som skiller komikerne fra den tiden og de i dag, er evnen til selvironi, og ikke henge ut og tråkke på andre. Det blir lett flåsete og useriøst den humoren som er i dag. De gamle var eldst og så videre...;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...