torsdag 1. januar 2015

Håndarbeidsåret 2014På årets første dag er det kjekt å ta et lite tilbakeblikk på håndarbeidsåret 2014. I år som i fjor har jeg laget en bildemontasje for hver måned. Hver måned har hatt sine forskjellige utfordringer, men noe har blitt ferdigprodusert hver måned.
Januar

Februar

Mars

April

Mai

Juni

Juli

August

September

Oktober

November

Desember
 Til sammen så har det blitt 98 ferdigstilte prosjekter. Jeg har brukt 4735 gram, og har strikket opp 13930 meter med garn.
 
 
 
 
 
 
 
 
I år som i fjor har jeg tatt vare på tomme magebind og setter 10 kroner for hvert magebind inn på huslånet. I år ble det 56 magebind, så da blir det 560 kroner satt inn i huslånet. Blir ikke store summene av slik sparing, men det er litt morsomt å se hvor mange nøster jeg klarer å tømme helt i løpet av et år.
 
Jeg har satt meg tre hovedmål når det gjelder strikkingen for 2015.
 1. Strikke opp 7 kilo garn.
 2. Strikke opp over 15000 meter med garn.
 3. Ha færre påbegynte prosjekter når året er ferdig enn når det startet.
 
Ønsker alle lesere et GODT NYTT ÅR.
 

5 kommentarer:

 1. Veldig mange prosjekter som kommer i par hos deg, da har du jo egentlig strikket enda mer :) Godt nytt strikkeår!

  SvarSlett
 2. For en produksjon! Kjempemasse fine ting du har strikket :)

  SvarSlett
 3. Moro med en slik oppsummering som dette, Laila! Har aldri vært i tvil om at du er produktiv, og oppsummeringa di gjør det helt håndfast. For et resultat av flotte og nyttige, varmende strikkeprodukt! :-) Ikke minst; du får gjort mye av noe du synes er moro; å ha noe sånt som sekstiåtte påbegynte prosjekter på gang samtidig, der du jo må ha litt å velge mellom ift. hvilket garn du vil strikke med den dagen, og hvilken farge, og hvilken pinnestørrelse og hvilket produkt, og årstid og hvordan alt føles mellom hendene og.... ;-) Du er fantastisk! Og så gjør det visst ikke noe om du får satt inn en tier pr magebånd heller, for det er jo en bonus for huslånet! :-) Alle monner drar, og det gjør i sannhet hver eneste garnmeter hos deg! :-)

  Igjen; Godt Nytt År, Laila! Lykke til med ethvert strikkeprosjekt i 2015. Hos deg vil garnnøstene få pinner å gå på! ;-)

  SvarSlett
 4. Kjempe produksjon! Godt nytt strikkeår!

  SvarSlett
 5. Flott kavalkade! Jeg talte 59 par sokker, og jeg som syntes at jeg strikket mange sokker men endte bare opp med 21 par... Imponerende! *bøyer seg i støvet*

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...