søndag 16. oktober 2011

Fototur


I dag har jeg vært på tur med BioFoto sørlandet til Kaldvel i Lillesand. Med på turen var selfølgelig Canonmaskineriet mitt med diverse objektiver. Jeg fikk også prøvd ut det nye macro objektivet mitt og det var spennende. Det var en maur som sto i ro på sitteunderlaget mitt, og den ble grundig fotografert. Kjekt for meg med en modell å prøve meg på. Jeg synes den ser litt småsinna ut på dette bildet. I tillegg til å løpe rundt med macro objektivet festet på kameraet så ble også telen brukt litt. Måtte jo ta noen bilder av vannfall når jeg først var på Kaldvel. Etter noen timer i fotobobla ble det bålbrenning og pølsegrilling. Det var skikkelig morsomt og koselig å sitte der rundt bålet mens vi spiste pølser og skravla. Etter vi var ferdig med å spise gikk noen hjem, mens noen andre forflyttet seg ned for å fotografere i området rundt laksetrappa. Det var en kjempemorsom tur.

3 kommentarer:

 1. WOW, LAILA! :-))))

  Det var litt av en PANGSTART med makro-objektivet! Knalltøft av mauren!!! De har noen utroooolig interessante detaljer, og du får det jo så godt fram her! :-) Grattis!!! Tenker DU er fornøyd?!!! :-))) PS: Hører den rå latteren din helt hit! :-)

  SvarSlett
 2. Jeg er fornøyd med første luftinga av macroen ja:-) Ble mye rart men det må man regne med i starten. Gleder meg til å lære mer macro :-)

  SvarSlett
 3. Flott bilde av noe gretten maur..Dette lover veldig godt,Laila!
  Gleder meg til å se mer...
  Sees imorgen :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...