søndag 14. august 2011

Sommervennpakke


Det har vært en ny runde med hemmelig venn på hobbyforumet uformelt. Pakken jeg fikk traff midt i blinken denne gangen også. Jeg fikk to nøster Sterk og to hesper med Mirasol Hacho. Mirasol Hacho er et garn jeg ikke har prøvd før så det blir spennende å se hva som blir laget av det. Sterk er et av mine favorittsokkegarn, så det blir garantert noen sokker, bare litt usikkert hva slags sokker det blir. Denne gangen vet jeg ikke enda hvem som er min hemmelige venn, men vennen min skal ha tusen takk for en kjempefin gave.
Det er alltid spennende å åpne slike hemmelig venn gaver, men det er like spennende å se hvordan den gaven jeg har satt sammen og sendt avgårde.

4 kommentarer:

 1. :) Så moro da :D Virker som om det er flotte garn du har fått der :D

  SvarSlett
 2. Flott sokkegarn du ar fått. Og veldig fint garn jeg fikk også, tusen takk:-) Har aldri prøvd garnet før, så nå er jeg spent på hvordan det er å strikke med. Fargen var akkurat min!
  Hilsen Judith

  SvarSlett
 3. Kjenner INGEN som har så mye garn som deg... ;) Skikkelig moro med sommervennegave da! :-) Betyr jo at sommeren slett ikke er helt over selv om skolen starter opp igjen! :-) PS: Hva med en kafètur en dag?

  SvarSlett
 4. Bra du likte gaven Judith :-)
  Jeg er med på kafetur jeg Anne-Lise, og jeg vet om folk som har over dobbelt så mye garn som meg :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...