Sider

tirsdag 7. februar 2017

Min mest brukte strikkeoppskrift

Den strikkeoppskriften jeg har brukt mest er min egen oppskrift på babysokker. Siden jeg begynte å ha litt oversikt over hva jeg strikket har jeg strikket over 200 par med slike sokker. De fleste av dem har havnet på Nyfødtintensivavdelinger, men det er også strikket noen slike som jeg har gitt bort i barselgaver. Oppskriften kan finnes her. Det er i hvert fall slik jeg strikker dem. Det finnes nok ganske mange andre måter å strikke slike sokker på. Jeg liker å strikke slike sokker fordi det gar fort å strikke dem, de krever lite garn og jeg vet at de kommer veldig godt med. I hvert fall de som havner på en NFI avdeling.

4 kommentarer:

 1. Oj, over 200 par! Det er mange! Men som du skriver, slike sokker kommer gadt med til nyfødte som lett taper kroppsvarme. En fin samling!

  SvarSlett
 2. Det er så godt å strikke når man vet at det er kjærkomment og nyttig dit det kommer. Nyfødtintensiven der du leverer er sikkert overlykkelige for alle par de kan få!
  Her viser du mange flotte par! Og over 200 par står det virkelig respekt av!
  Hvis du er på facebook, må du gjerne delta i min lukkede gruppe "giverglede" der vi gir hverandre inspirasjon og tips om hva vi kan lage å gi til andre, og hvem vi evt. kan gi til. Her snakker vi om alt fra nyfødtintensiver til varmestuer for narkomane. Velkommen skal du være!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for at du ble med "giverglede" ! Ditt bidrag er kjærkomment <3

  SvarSlett
 4. Det må jeg si er mange. For en god bidragsyter du har vært 😊

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...