lørdag 7. november 2009

Fine reker


I akvariet vårt har vi noen stilige reker. Røde krystallreker. De holder til i yngelakvariet vårt og er noe av det jeg liker best i hele akvariet. De er snille mot alle småfiskene våre og renser godt opp. Desverre kan vi ikke ha slike i det store fordi da spiser kanskje en av praktbotiaene våre de opp. Da er det kjekt å ha to akvarium slik at man kan ha litt forskjellig:-)

Opphavet til akvariene våre er at både Ole og jeg hadde lyst på et akvarium, så da Ole fyldte 30 år så fikk han et 110 liters akvarium av meg. Vi fant raskt ut at den ene fiskesorten vi hadde formerte seg i en fart. Det resulterte i at vi fikk låne broderns tørrlagte akvarium til å oppbevare yngelen i til den ble stor nok til å gis bort eller byttes inn i en dyrebutikk. Vi kunne også bare latt fiskene yngle i det store akvariet, men da med en risiko for at de andre fiskene spiste dem opp etterhvert som de kom til. Dette liker ikke jeg, så derfor isolerer jeg hunnfiskene i en flytende fødeboks når de ser fødeklare ut. Da overlever de fleste av ynglene til min store fornøyelse.

2 kommentarer:

 1. Hei! Gå inn på denne adressen: http://susnet.se/tjanster/

  registrer deg, og så kan du lage tellere. Er ulike html koder som du limer inn i en tekst slik du selv vil. :)
  Bare spør hvis det skulle være noe mer.

  Koselig at du også blogger. Så du hadde funnet fyrbloggen. Besøk gjerne min andre blogg også: http://denblaahalvkule.blogspot.com/

  God søndag!

  -Cecilie-

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...