mandag 4. juni 2018

Pure Joy sjal

Mesteparten av strikketiden min de siste månedene har gått med til dette sjalet. Det er et sjal jeg har hatt lyst til å strikke siden jeg så det første gangen. Da jeg vant mønsteret i en konkurranse på en strikkepodcast, var ikke veien til strikkepinnene så lang. Jeg måtte bare bruke litt tid på å finne frem til det garnet og fargene jeg ville bruke.

Garnet jeg har brukt har jeg kjøpt av en norsk håndfarger som kaller butikken sin for Maskepigen. Det blå garnet hadde jeg fra før i lageret mitt, mens det lyse ble kjøpt nytt. Det er så langt årets eneste garnkjøp. Fornøyd med det. Den blå fargen heter Bic mens den lyse fargen heter Tåke. For meg som er veldig glad i forskjellige blåtoner var disse to fargene perfekte.

Mønsteret jeg har brukt på sjalet heter Pure Joy og er laget av Joji Locatelli. Mønsteret var lett å følge, selv om det tok lang tid. Jeg vil ikke se bort i fra at det blir strikket flere av disse sjalene i andre fargekombinasjoner etter hvert. Jeg valgte å blokke sjalet lett med å henge det på klessnora, og det valget er jeg godt fornøyd med. Hadde jeg blokket det flatt ved hjelp av blokkematte og nåler hadde det fort blitt enda større. Sjalet er strikket med garntypen Maskepigen Kjell på pinne nummer 3,5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...