mandag 14. mars 2016

#oslostrikk16

 I helga har jeg vært på strikketreff i Oslo. Det er tredje gangen jeg har vært på slike store strikketreff. Denne gangen var vi cirka 150 strikke og garngale damer samlet. Det var god stemning hele helga, og jeg er enda støl i magen etter all latteren. Softis sesongen er også startet. Veldig kjekt med gratis popcorn og softis rett på utsiden av treffsalen.

Det ble som vanlig shoppet en del garn. I tillegg til masse lekkert garn kjøpte jeg tre strikkeprosjektposer. Disse gleder jeg meg til å ta skikkelig i bruk. Mesteparten av garnet jeg kjøpte er håndfarget. Jeg har fått skikkelig sansen for håndfarget garn. Garnet har så mange fine nyanser, og det blir skikkelig lekkert når det blir strikket. En annen morsom ting med slikt garn er at hver håndfarger bruker farger på ulike måter. Det ble også kjøpt et strømpepinneetui. Det er allerede i tatt bruk.

Arne og Carlos var på treffet og holdt et skikkelig underholdende foredrag. Jeg har hatt planer om å kjøpe den ene boka deres ei stund, så jeg benyttet meg av anledningen til å kjøpe den direkte av dem. Ekstra gøy er det at de har signert boka mi og.

2 kommentarer:

  1. Koselig å treffe deg igjen! Fin fangst du fikk tak i også.

    SvarSlett
  2. Koselig å se deg igjen som alltid. Satser på vi sees på et treff igjen om ikke så lenge :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...