fredag 30. desember 2011

Året som snart er ferdig


Siden jeg ikke regner med å fullføre noen håndarbeidsprosjekter i morgen så lager jeg like gjerne en liten "årskavalkade" for å se litt på hva som er blitt produsert i løpet av året 2011. Jeg har delt prosjektene inn i forskjellige kategorier, så her kommer kategoriene og hvor mange ferdige prosjekter jeg har innen dem.

Babyklær/utstyr: 4
Bokmerker: 13
Dukketepper/soveposer: 6
Oppvaskfiller/vaskekluter: 9
Sokker: 49
votter/pulsvarmere: 4
Bordbeskytter: 1
Dukkeplagg: 1
Heklede blomster: 21

Til sammen blir det 108 strikke og hekle prosjekter som er ferdigprodusert i løpet av dette året.

I tillegg til dette så har jeg sydd strikkepinnemapper, forkle, kalenderposer og fotoputer med symaskin. Desverre har jeg ikke vært like flink til å holde tellingen på det området. Har planer om å holde tellingen på sømområdet bedre til neste år.

Med meg inn i det nye året er forskjellige påbegynte prosjekter med. Det er 9 sokkepar, 3 tepper, 2 sjal, 1 sitteunderlag, 1 skjerf, 1 vaskeklut, 1 t-skjorte og 1 genser. Jeg regner nesten me at det blir strikket flest sokker i 2012 også. Har fullstendig sokkestrikkedilla for 2 året på rad.

5 kommentarer:

 1. wow, for en produksjon. Du har virkelig vært effektiv i 2011.

  Ønsker deg et like produktivt år i 2012.

  SvarSlett
 2. Heisann på årets siste dag! Hva koster en sånn kulue med jur? Montro om du kunne være så ven å lage en til...? Har en kamerat som sikler noe aldeles forferdelig på den lua mi. Størrelsesmessig er han like tjukk i hue eller trang i nøtta som meg. Har forøvrig fått mange gode skussmål, kommentarer og munterhet på den lua. Den er magisk. All honnør til deg for den! Vurderer å innoperere mekanisme i roten av dusken for ukontrollert bortfekting av fluer og annet flygende rask med dusken... Hilsen gubben til madammen min som er søstera til mannen din.

  SvarSlett
 3. Det er jo kjempebra, Laila :D Stå på :D
  Sku ønske jeg var like flink som deg; men strikker bare små små prosjekter jeg da... *hehe*

  kos deg :D

  SvarSlett
 4. Du har strikket kjempemye, nesten et par sokker i uka + andre ting! Imponert... Godt nytt strikkeår til deg og dine ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...