Sider

tirsdag 30. april 2013

52 pair plunge VI, # 45

Det 45 paret er nå ferdig produsert. Dette sokkeparet har jeg strikket etter en oppskrift (ravelry link) jeg ble gjort kjent med på strikkeforumet Uformelt. Det var gøy å prøve dette mønsteret, og det blir garantert ikke siste gangen jeg strikker dette mønsteret. Det er et supert mønster til å få brukt opp litt restegarn. Jeg har strikket sokkeparet med DROPS Fabel på pinne nummer 2,5.

søndag 21. april 2013

52 pair plunge VI, # 44

Jeg har strikket enda ett par med sandalsokker. Dette paret er til ei som gikk på Risøya samme året som meg, bare på en annen linje. Mønsteret på sokkene er i boka "Fabelaktige føtter & koselige tær" av Anna Tillman og mønsteret heter "Super i sandaler". Sokkene er strikket med garntypen Opal på pinne nummer 2,5.

mandag 15. april 2013

Strikketreff

Jeg har vært på strikketreff i Oslo denne helga. Det var litt av en opplevelse. Mange kjempekoselige damer som var like strikkegale og garngale som meg. Det ble unnagjort mye strikking, og mange fine strikkeplagg som ble studert. Litt garn ble også med meg hjem. Noe fikk vi i en "goddiebag", noe vant jeg og noe har jeg kjøpt. I tillegg til garnet ble det kjøpt noen maskemarkører og litt annet strikkestæsj. Alle garntypene som ble med meg hjem er garntyper jeg aldri har prøvd før, så jeg gleder meg til jeg får ferdigstilt noen prosjekter. Da skal det nye garnet mitt prøves ut. En del av garnet er det allerede planlagt prosjekter av. Det blir spennende å se resultatene, og ikke minst få prøvd garntypene. Regner med at denne sommeren blir en finfin strikkesommer på garnutprøvingsfronten. Planlegger å sitte en del på terrassen med forskjellige strikketøy da.

fredag 5. april 2013

52 pair plunge VI, # 42 og 43

Disse sokkeparene skal begge to til Amandaprosjektet. Par nummer 42 er det rosa, og da blir det grønne par 43. Da er det bare 9 ferdigstillelser igjen før denne plungen er over for min del, men planlegger allerede neste års plunge. Det vil i så tilfelle være 4. året på rad jeg prøver meg på plungen. Vil det bli 4. gangen jeg fullfører den og tro. Begge sokkeparene er strikket med Trysil babygarn på pinne 2,5.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...